Hantar Artikel / Hubungi

Pihak kami ingin membuka peluang ini kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi penulis di IFathi ini. Jika anda mempunyai artikel menarik yang ingin dikongsikan kepada kami, maka pihak kami amat mengalu-alukan sumbangan artikel anda tersebut.

SYARATNYA :-

(1) Jenis penulisan yang boleh dihantar kepada kami :-

- Artikel islamik 
- Cerpen islamik
- Kisah pengalaman sebenar yang bermesej positif

(2) Hanya 1 hingga 4 muka surat Microsoft Word (kecuali cerpen maksimum 7 muka surat). Saiz font 12, font Arial, 1.5 spacing.

(3) Sekiranya anda menggunakan hadis dan fakta sejarah, pastikan kesahihan hadis dan fakta tersebut.

(4) Tidak plagiat. Artikel ditulis dalam bahasa yang difahami. Andai ada penggunaan bahasa sms atau istilah, miringkan perkataan itu.

(5) IFathi boleh mengubah tajuk yang dinyatakan mengikut kesesuaian.

Sebagai win-win situation, kami bukan sahaja akan terbitkan artikel anda dalam website IFathi, malah di bahagian hujung artikel iaitu MAKLUMAT PENULIS, anda boleh promosikan juga berkaitan diri anda seperti media sosial, blog, perniagaan anda, atau apa-apa sahaja. Terpulang kepada anda ingin tulis apa, ingin rahsiakan identiti pun tidak mengapa.

HANTAR ARTIKEL :-

Penulisan (dalam bentuk file Microsoft Word) anda hendaklah dihantar ke EMAIL ini, [email protected] atau boleh juga menghantar file tersebut melalui Whatsapp ke nombor +60133158913.

Tuliskan sekali Maklumat Penulis, Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.